Benviguda

iCONSULTiC és el resultat de tot un any de formació en noves tecnologies que es sumen a la meva experiència professional com a enginyer informàtic, en múltiples projectes entorn les TIC, i sota punts de vista molt diversos. En un moment de crisi econòmica on les inversions es miren ‘amb lupa’ és molt important no invertir a les palpentes. Per altra banda, un món cada any més globalitzat i on Internet ha contribuït a apropar molts mercats i a eliminar moltes barreres, posicionar qualsevol empresa en les TIC és no només estratègic, si no absolutament indispensable en molts sectors econòmics per poder superar la crisi.

iCONSULTiC neix bàsicament amb l’ànim de donar servei tot el teixit empresarial que formen les petites i mitjanes empreses a tot Catalunya, i molt especialment ‘a comarques’, sempre apartades geogràficament dels grans ‘clusters’ tecnològics del país. Amb aquest ànim els serveis que ofereix iCONSULTiC estan pensats per un ventall molt ampli d’organitzacions, especialment per aquelles que no tenen una estructura interna definida per afrontar projectes relacionats amb les TIC on no sempre les solucions que tecnològicament semblen meravelloses són les més apropiades.

En definitiva, espero que aquest lloc web us apropi a totes les possibilitats que tenen les TIC per a la vostra organització, sigui del sector que sigui i que iCONSULTiC pugui esdevenir un proveïdor de serveis de confiança per a la vostra organització.

Santi Cicres i Parro
Promotor de iCONSULTiC