iConsultic al Macro Networking del Ripollès

Organitzat per la UIER (Unió Intersectorial Empresarial del Ripollès) i la xarxa social per a empreses GRERA, iConsultic ha pres part activament aquesta setmana en el Macro Networking del Ripollés, per a prendre el pols del moviment empresarial, tant de la comarca pirenaica com de les comarques veines.

L’éxperiencia ha resultat ser molt positiva, sobretot pel descobriment d’aquesta nova manera de presentar-se (mitjançant ‘elevator speachs’ de 3 minuts) i de conèixer un ampli amalgama de professionals de tots els sectors tant de procedències geogràfiques, com d’inquietuds empresarials molt diverses.

El sector de les TIC hi era molt ben representat, amb diverses empreses de desenvolupament de Software, gestió de projectes a Internet i agències de comunicació global. En aquest aspecte, els contactes establerts poden derivar en futures col·laboracions en desenvolupament de projectes. També hi vaig poder contactar amb empreses de consultoria i assessoria empresarial, potencials recomanadors dels serveis d’iConsultic. Per altra banda, diversos empresaris, sobretot del sector industrial, varen manifestar-nos las seves mancances en eines TIC i varem poder detectar el llarguíssim camí a recòrrer en aquest aspecte.

Pel que fa a l’organització de la UIER i Grera, va destacar l’exit de la convocatòria ja que la perspectiva dels prop de 60 participants es va complir. Com a crítica constructiva, cal dir que l’espai habilitat, tot i ser prou gran, no va ser ben aprofitat i el fet de tenir les entrevistes amb els altres participants molt a prop, dificultava poder tenir una conversa que encara que fos ràpida, fos entenedora. Aquesta serà una perspectiva a millorar per a properes edicions.