iSegurosBarco.com, un dels primers projectes de consultoria web de iConsultic

iSegurosBarco.com és un dels primers projectes que iConsultic ha gestionat des de la seva creació. Aquest portal, que forma part del projecte iSegurosOnline.com, tracta d’aconseguir que els clients que cerquen una assegurança es trobin a la xarxa un portal que els ofereixi no només la sensació de tenir un bon preu, si no a més de tenir un bon servei.

 

"www.isegurosbarco.com"

iSegurosBarco.com, un projecte on ha participat iConsultic

Aquest projecte ha suposat una feina a tres bandes entre Agirac, l’agència d’assegurances que presta el servei, iConsultic, com a consultors i Corporació Digital, l’empresa que n’ha fet el desenvolupament i l’orientació SEO. El “core” del projecte ha consitit en traslladar a continguts del portal la experiència i passió que trasmet en Jordi Fraguas, gerent d’Agirac. Per fer-ho s’ha treballat molt bé el concepte de servei i s’ha buscat que el visitant de la web, vagi obtenint la informació més detallada a mida que va trobant el tipus d’embarcació que vol assegurar. Un sistema de tria de cobertures que recomana les més interessants per a cada tipus d’embarcació i que ofereix tota la informació que l’usuari necessita per a configurar la seva assegurança, ha estat la part més laboriosa del projecte. En aquests moments estem en plena campanya SEM (amb Google Adwords) per a acabar d’aprofitar la temporada d’estiu 2012.

La part final, i la més important, és que tota l’experiència de navegabilitat s’ha de transformar en interés per a contactar amb Agirac, i demanar un pressupost per a assegurar l’embarcació de l’usuari que està sol·lictant la informació. El formulari de contacte permet que l’usuari pugui enviar les seves preferències amb tan sols pocs clicks. L’objectiu és que la navegació li transmeti la professionalitat i la manera de treballar que espera trobar en un bon agent d’assegurances. Així, es pot generar la confiança suficient per a contactar amb l’agent i obtenir una proposta formal de pòlissa. Un dels primers èxits del projecte va ser quan en Jordi Fraguas em va manifestar: “Hem aconseguit que la web transmeti exactament la forma que tinc de tractar els meus clients”

Aquest projecte és interessant i pot servir d’exemple per a totes aquelles empreses que tant si venen productes com serveis difícilment comercialitzables per comerç electrònic pur (amb la típica cistella de la compra), sí que poden aconseguir clients que s’interessin pels mateixos i tancar les vendes mitjançant el seu procés de comercialització tradicional.

iSegurosBarco.com, però és només el principi. El projecte continua ara amb iSegurosSalud.com (que està just al principi del seu desenvolupament en el moment d’escriure aquest post), i que un microsite específic de venda d’assegurances de salut, plenament integrat també en el projecte iSegurosOnline.